Beslut om nedläggning av SH

Fr.o.m. i dag (25 april 2022) har hemsidan och forumet skrivskyddats. Det finns två trådar som fortfarande går att skriva svar i: beslutet om nedläggning samt tråden i Den Läckande Kitteln där man kan dela med sig av SH-minnen.

Användarkonton i forumet som aldrig använts, aldrig postats med o.s.v. har raderats. Nuvarande och utrensade spelare kan fortfarande logga in och spara ner gamla inlägg fram till 1 september 2022, då detta forum kommer att raderas. OBS! De gamla forumen, Forum1 och Forum2, kommer att raderas 1 juni 2022.

Tack för 18 minnesvärda år! ❤️💛💙💚

Lana Andreivna Kozlova [DS] (Sarah Broke)

Användarens profilbild
SORTERINGSHATTEN
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 578
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:38

Lana Andreivna Kozlova [DS] (Sarah Broke)

Inlägg av SORTERINGSHATTEN »

22 september 2008 22:07

Lana Andreivna Kozlova, Tjita, Ryssland

En liten och tanig flicka är påväg hem med sina föräldrar från antagningsprovet till Durmstarang. Det hade gått bra mycket bättre än året innan. Då hade hon misslyckats med proven. Hon hade inte kunnat hålla tyst om sina åsikter vilket inte varit så passande, hon hade även misslyckats totalt med gruppuppgiften. I år hade det gått betydligt mycket bättre, alla momenten hade gått ganska bra, även om det inte var någon del som varit helt perfekt. Vilken del som hade gått bäst visste hon inte riktigt, om de hade varit den skriftliga delen kanske? Eller kanske hade det varit gruppuppgiften? Förra året hade hamnat i en grupp det verkligen inte gick att samarbeta i. Hon hade bara blivit sur på de andra i gruppen, vissa ville inte göra något, vissa ville göra på ett sätt och vissa på ett annat det hade bara blivit bråk. Hon hade haft tur i år och hamnat i en grupp där de kommit bra överens. Deras uppgift som de hade fått hade de löst bra och ganska snabbt. Hon hade inte direkt haft några problem med den delen som handlade om vett och etikett heller, hennes föräldrar hade varit noga att se till så att hon kunde de ordentligt efter ett misslyckade med det förra året. Eftersom hon tidigare gått i en annan magiker skola och dels att hennes bror hade hjälpt henne att lära sig mer om saker hon skulle kunna hade hon inte misslyckats helt där heller. Hon hade antagligen inte fått alla rätt eftersom hon hade chansat på någon fråga men hon hade lyckats svara på mer än hälften i alla fall. Delen då det var någon som hade petat med henne hade hon inte förstått riktigt iår heller. Men den som hade petat på henne med en trollstav hade i alla fall inte sett super glad ut men ändå inte missnöjd ut så Lana gissade att det hade gått ganska bra. Hon var glad att de hela var över hon var inte lika spänd längre ändå satt en viss oro över henne att hon inte skulle komma in. Hennes bror gick ju ändå där och hade kommit in på hans första försök. Det var ju ändå hennes sista chans att få komma in på skolan nästa år skulle hon vara för gammal.

Lanas föräldrar har fått jobba en hel del mer för att kunna få ihop nog med pengar för att hon skulle kunna gå på Durmstang. De var inte så att de behövde ta lån för att ha råd med att låta Lana gå på skolan, det räckte med att föräldrarna jobbade lite övertid. De skulle bli ganska besvikna om hon inte skulle bli antagen till skolan eftersom de hade sparat pengar länge. De hade blivit det förra året då hon inte kommit in, hon hade inte ställts på kö direkt då hennes mamma var gravid med henne, men det hade skett när hon varit väldigt liten.

Lana har alltid varit ganska intresserad av sport, men hon blir besviken då alla tycker att killar är mer atletiska än tjejer. Hennes storebror som gillade spela quidditch brukade låta henne få vara med och spela och kasta klonken till henne så hon kunde kasta den tillbaka. Men de var bara när han skulle vara barnvakt åt henne, det brukade vara då deras föräldrar skulle jobba. Hennes föräldrar skulle nog inte bli så förtjusta i om de fick veta vad de gjorde när han var barnvakt, så Lana lovade sin bror att inte säga något. Hennes föräldrar tyckte nog antagligen som alla andra att flickor inte skulle hålla på med sport.

Lana trivs med sin bror och gillar att umgås med honom, men det är inte bara honom som hon umgås med utan även vänner till henne. Det finns magiker som bor i samma område som hon själv även om det inte är så många.

Även om Lanas kompisar är helt tokiga i djur så är inte Lana det. Det är inte något fel på dem eller något sådant det är bara de att hon inte har hittat något djur som hon blivit så förtjust i ännu. Skulle hon ha haft något eget djur skulle hon kanske ha varit mer förtjust i dem.

Lana är en ganska snäll flicka, men hon låter inte någon trycka ner henne och har förmåga att säga vad hon tycker. Ibland kan de även hända att hon pratar utan att tänka sig för först. Lana är inte beroende av sina vänner utan kan klara sig utan dem, men det är roligare att ha någon att umgås med än att vara själv. Hon känner inte heller något behov av att bestämma över sina vänner, de får göra som de själva vill.

Lana kan se dörren till deras hur komma närmare. De var nästan hemma nu, dörren blev större ju närmare de kommer. Lana ser på sin mamma hennes gulbruna hud är ganska lika Lanas egen hudfärg, även den mörkbruna hårfärgen som hennes mamma har är lik Lanas egen. Skillnaden mellan deras hår var att Lana har länge hår en sin mamma. Hon ser mot sin pappa och ser hans bruna ögon samma bruna färg som på hennes. Hon vrider blicken dörren igen och upptäcker att de är framme vid den, de försvinner in genom den tillsammans hela familjen.
Låst