Beslut om nedläggning av SH

Fr.o.m. i dag (25 april 2022) har hemsidan och forumet skrivskyddats. Det finns två trådar som fortfarande går att skriva svar i: beslutet om nedläggning samt tråden i Den Läckande Kitteln där man kan dela med sig av SH-minnen.

Användarkonton i forumet som aldrig använts, aldrig postats med o.s.v. har raderats. Nuvarande och utrensade spelare kan fortfarande logga in och spara ner gamla inlägg fram till 1 september 2022, då detta forum kommer att raderas. OBS! De gamla forumen, Forum1 och Forum2, kommer att raderas 1 juni 2022.

Tack för 18 minnesvärda år! ❤️💛💙💚

Hur skapar man en karaktär

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Låst
Shezer-Newelin
Spöke
Inlägg: 3
Blev medlem: tor 14 jan 2021, 07:14

Hur skapar man en karaktär

Inlägg av Shezer-Newelin »

Jag vet att man typ ska gå in på medlemmar och klicka på ny karaktär, men huttar inte ny karaktär knappen. Ve finns den egentligen?
Hjälp sökes
Användarens profilbild
Shetani
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 4352
Blev medlem: sön 01 jan 2017, 22:23
Ort: Eskilstuna

Re: Hur skapar man en karaktär

Inlägg av Shetani »

Gå in på hemsidan och logga in. Klicka på Medlemmar så öppnas en drop-down meny. Därifrån väljer du Ny Karaktär och sedan Hogwartselev för att kunna skicka in en anmälan. :) Du får sedan svar på forumet när en sorteringshatt behandlat din ansökan.
Användarens profilbild
combefri
Husalf
Inlägg: 1340
Blev medlem: sön 08 jan 2017, 19:50

Re: Hur skapar man en karaktär

Inlägg av combefri »

.
Användarens profilbild
Lily
Rektor
Rektor
Inlägg: 2138
Blev medlem: mån 02 jan 2017, 08:02
Kontakt:

Re: Hur skapar man en karaktär

Inlägg av Lily »

Det går också att om du loggar in på hemsidan direkt klistra in länken https://www.svenskahogwarts.com/new/anm/application.php så ska du komma rätt också :)
Låst