SH använder inte längre mejl. Skicka in bakgrunder till SORTERINGSHATTEN via PM här i forumet. Där kommer du i fortsättningen att få svar på namn och bakgrunder.

Om du ville ha kvar dina karaktärer behövde du säga till i den här tråden senast 23:59 sön 2 februari. Sade du inte till i tid har dina karaktärer nu rensats ut.

Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉

Leoman & Phatsiny O'Greys [G] (Angfiel)

Användarvisningsbild
SORTERINGSHATTEN
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 463
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:38

Leoman & Phatsiny O'Greys [G] (Angfiel)

Inlägg av SORTERINGSHATTEN »

2/7 - 2004

Tvillingarna O’Greys: Leoman ”Leo” O'Greys och Phatsiny ”Phatt” O'Greys.

Födda på Irland på en fårfarm 5 mil utanför Athlone bor dom med sin mamma, pappa och storebror.

Deras pappa Matteuse O’Greys var tidigt intresserad av magi och mytologi. Han träffade Ysnyleria Bore när han var ute på uppdrag genom skolan han arbetar på. När han var i färd med att bevisa sin tes om Magins inflytande på det dagliga livet så föll han pladask för sin fru, han snubblade nämligen över henne när hon höll på att samla in Örter till sin förkylningsbrygd. Ni kan tänka er hans förvåning när han bevisade sin tes genom att faktiskt träffa en riktig häxa. Detta skrev han självklart inte om i sin professors uppsats när han kom tillbaka till skolan

Deras storebror Monty, eller som Phatt och Leo skulle säga till hans stora förtret: Montgomery, sköter om gården tillsammans med sin flickvän och han är Phatt och Leos favorit offer när det gäller att testa nya bus. De älskar att skämta med folk och när andra skämtar med dem. Det finns inget som de inte uppskattar mer än att inse att någon har utsatt dem för ett äkta spratt. Man får dock inte tro att de enbart sysslar med bus och trick utan de har många seriösa sidor och är inte rädda för att kasta sig in i djupa diskutioner.

Det som skiljer dem åt är deras intressen. Phatt intresserar sig mer för Örter och Loe älskar kristaller och att undersöka vilka magiska krafter som gömmer sig inom dem. Phatt är också en aning mer ansvarsfull än Leo vilket inte är så svårt eftersom han avskyr ansvar. De avskyr viktigpettrar som ska vara så duktiga hela tiden.

De ser nästintill identiska ut med kort brunt hår och klara bruna ögon. Phatt är någon centimeter kortare än sin tvillingbror men ändå vad man skulle kunna kalla medellängd. Den största förolämpningen du kan utsätta Phatt för är att missta henne för en kille, vilket många tyvärr gör.

Om man bara ser en av dem så borde man bli väldigt orolig för då vet man att de har något lurt för sig. Nog för att det inte alls är säkert att de inte har något lurt för sig bara för att de är tillsammans.