Beslut om nedläggning av SH

Fr.o.m. i dag (25 april 2022) har hemsidan och forumet skrivskyddats. Det finns två trådar som fortfarande går att skriva svar i: beslutet om nedläggning samt tråden i Den Läckande Kitteln där man kan dela med sig av SH-minnen.

Användarkonton i forumet som aldrig använts, aldrig postats med o.s.v. har raderats. Nuvarande och utrensade spelare kan fortfarande logga in och spara ner gamla inlägg fram till 1 september 2022, då detta forum kommer att raderas. OBS! De gamla forumen, Forum1 och Forum2, kommer att raderas 1 juni 2022.

Tack för 18 minnesvärda år! ❤️💛💙💚

WikiHow: Magivärldskaraktär

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Låst
K B
Husalf
Inlägg: 107
Blev medlem: tis 03 jan 2017, 11:21

WikiHow: Magivärldskaraktär

Inlägg av K B »

As known har jag varit otroligt seg det (de) senaste året (åren) och har inte riktigt hunnit med att catcha upp på alla finurliga nymodigheter här på sidan.

En sak jag inte riktigt lyckats klura ut är hur jag ska gå till väga för att skaffa mig en magivärldskaraktär. Är det stopp på dem eller har det bara inte hunnits att uppdateras kring ämnet?


(kommer även ihåg att det funnits en lista på möjliga yrken till ens karaktär, finns den kvar?)
Användarens profilbild
Traxy
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Inlägg: 2225
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:42
Ort: Nottingham
Kontakt:

Re: WikiHow: Magivärldskaraktär

Inlägg av Traxy »

Låst