Beslut om nedläggning av SH

Fr.o.m. i dag (25 april 2022) har hemsidan och forumet skrivskyddats. Det finns två trådar som fortfarande går att skriva svar i: beslutet om nedläggning samt tråden i Den Läckande Kitteln där man kan dela med sig av SH-minnen.

Användarkonton i forumet som aldrig använts, aldrig postats med o.s.v. har raderats. Nuvarande och utrensade spelare kan fortfarande logga in och spara ner gamla inlägg fram till 1 september 2022, då detta forum kommer att raderas. OBS! De gamla forumen, Forum1 och Forum2, kommer att raderas 1 juni 2022.

Tack för 18 minnesvärda år! ❤️💛💙💚

glömt karaktär namn gjorde en ny forum karaktär och vidare

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Låst
chipmunk

glömt karaktär namn gjorde en ny forum karaktär och vidare

Inlägg av chipmunk »

Hej. Jag har varit medlem här förut för några år sen jag kommer inte riktigt ihåg vilken mail eller namn jag hade då går det att ta reda på eller behöver man ha mailen för det tackar för svar : )
Användarens profilbild
Shetani
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 4352
Blev medlem: sön 01 jan 2017, 22:23
Ort: Eskilstuna

Re: glömt karaktär namn gjorde en ny forum karaktär och vidare

Inlägg av Shetani »

Som sades på Discord, om du inte har något att gå på alls så har inte vi det heller. :) Har du något gammalt mail så skulle det hjälpa, men det finns inget sätt för oss att komma på vad ditt användarnamn var eller vad din karaktär hette bara sådär.
Användarens profilbild
Traxy
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Inlägg: 2225
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:42
Ort: Nottingham
Kontakt:

Re: glömt karaktär namn gjorde en ny forum karaktär och vidare

Inlägg av Traxy »

Om vi får en lista på vilka mejladresser du använt tidigare så kan vi kolla om någon av dem finns i en av databaserna. Gör de inte det så var det nog så att det var en annan HP-rollspelssida du varit med på och inte just SH. SH har grafiskt designmässigt sett i stort sett likadant ut sedan 2007, så om det såg annorlunda ut någon gång runt 2011-2015 (när du tror dig kan ha varit medlem) så var det en helt annan sida du var medlem på. 👍
Låst