Årets stora inventering av karaktärer pågår! Skriv i den här tråden senast 31/1 vilka karaktärer du vill behålla, annars rensas de ut i februari!

SH använder inte längre mejl. Skicka in bakgrunder till SORTERINGSHATTEN via PM här i forumet. Där kommer du i fortsättningen att få svar på namn och bakgrunder.

Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉

Hur skapar man en karaktär

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
Skriv svar
Användarvisningsbild
Shezer-Newelin
Elev
Elev
Inlägg: 3
Blev medlem: tor 14 jan 2021, 07:14

Hur skapar man en karaktär

Inlägg av Shezer-Newelin »

Jag vet att man typ ska gå in på medlemmar och klicka på ny karaktär, men huttar inte ny karaktär knappen. Ve finns den egentligen?
Hjälp sökes
Användarvisningsbild
Shetani
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 4010
Blev medlem: sön 01 jan 2017, 22:23
Ort: Eskilstuna

Re: Hur skapar man en karaktär

Inlägg av Shetani »

Gå in på hemsidan och logga in. Klicka på Medlemmar så öppnas en drop-down meny. Därifrån väljer du Ny Karaktär och sedan Hogwartselev för att kunna skicka in en anmälan. :) Du får sedan svar på forumet när en sorteringshatt behandlat din ansökan.
Användarvisningsbild
combefri
Lärare
Lärare
Inlägg: 889
Blev medlem: sön 08 jan 2017, 19:50

Re: Hur skapar man en karaktär

Inlägg av combefri »

Ett tips är också att inte göra det på en Apple-enhet (i alla fall inte en iPhone eller iPad), för av någon anledning verkar drop down-menyerna på hemsidan inte riktigt fungera på sådana för alla O0
Användarvisningsbild
Lily
Rektor
Rektor
Inlägg: 1801
Blev medlem: mån 02 jan 2017, 08:02
Kontakt:

Re: Hur skapar man en karaktär

Inlägg av Lily »

Det går också att om du loggar in på hemsidan direkt klistra in länken https://www.svenskahogwarts.com/new/anm/application.php så ska du komma rätt också :)
Skriv svar