Alla med någon sorts OFF-ansvar inom SH får vara lediga (om de vill) fram till 1 september. Läs mer här »

SH använder inte längre mejl. Skicka in bakgrunder till SORTERINGSHATTEN via PM här i forumet. Där kommer du i fortsättningen att få svar på namn och bakgrunder. // Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉

PM, utkorgen?

Har Dobby varit framme och "hjälpt till" på hemsidan eller i forumet eller på Discord eller IRC? Rapportera fel här, eller ge förslag till förbättringar!
Kategoriregler
Kom ihåg att ge detaljer! "Det går inte att skicka in prov" ger oss liksom inte någon ledtråd till vad som är fel. Nämn vilken sida det gäller (t.ex. "gamla betyg"), vad du försöker göra när du får fel, och vad felet består av (ev. felmeddelanden som dyker upp). Det gör det mycket enklare för oss att hitta felet och så går det mycket snabbare att åtgärda! Kika i forumet för att se att inte samma fråga redan ställts där, eller i Veritaserum.
Låst
Nova Potterhead Lovegood
Mugglare
Mugglare
Inlägg: 1
Blev medlem: sön 16 maj 2021, 12:39

PM, utkorgen?

Inlägg av Nova Potterhead Lovegood »

Jag har skickat in min karaktär till Sorteringshatten. Den ligger dock i mappen utkorg, inte i skickat. Kommer den ändå fram? Känns inte helt rätt att den är i utkorgen.
Användarens profilbild
Traxy
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Inlägg: 2211
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:42
Ort: Nottingham
Borta t.o.m.: 28 feb 2021
Segar t.o.m.: 31 dec 2021
Kontakt:

Re: PM, utkorgen?

Inlägg av Traxy »

Låst