SH använder inte längre mejl. Skicka in bakgrunder till SORTERINGSHATTEN via PM här i forumet. Där kommer du i fortsättningen att få svar på namn och bakgrunder.

Om du ville ha kvar dina karaktärer behövde du säga till i den här tråden senast 23:59 sön 2 februari. Sade du inte till i tid har dina karaktärer nu rensats ut.

Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉

Forumuppdatering 20200212

Har Dobby varit framme och "hjälpt till" på hemsidan eller i forumet eller på Discord eller IRC? Rapportera fel här, eller ge förslag till förbättringar!
Kategoriregler
Kom ihåg att ge detaljer! "Det går inte att skicka in prov" ger oss liksom inte någon ledtråd till vad som är fel. Nämn vilken sida det gäller (t.ex. "gamla betyg"), vad du försöker göra när du får fel, och vad felet består av (ev. felmeddelanden som dyker upp). Det gör det mycket enklare för oss att hitta felet och så går det mycket snabbare att åtgärda! Kika i forumet för att se att inte samma fråga redan ställts där, eller i Veritaserum.
Skriv svar
Användarvisningsbild
Traxy
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Inlägg: 2133
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:42
Ort: Nottingham
Kontakt:

Forumuppdatering 20200212

Inlägg av Traxy »

Forumet har i dag uppdaterats till version 3.3 "Proteus" (I KNOW, RIGHT?!) som förutom diverse buggfixar och saker bakom kulisserna nu stödjer alla emojis och har förbättrat både citat- och notifieringsfunktionerna.

Tyvärr innebär det samtidigt att vissa extensions vi använt oss av innan har slutat fungera, nämligen: Holiday Flare (tomtemössan till jul) och PM Welcome (skickade ett välkomst-PM till folk som skaffat ett konto).

Profile side switcher (flyttade folks avatarer och sådant till vänster för den som ville det) har fuluppdaterats för att funka, men det betyder att man måste ställa in den igen, för inställningarna har nollställts p.g.a. att dem som jobbar på den inte fixat uppdateringen ordentligt. Vill du se folks avatarer och liknande till vänster om inlägg istället för till höger (som är forumtemats standardinställning) så går du hit: ucp.php?i=ucp_prefs&mode=view och under "Display postprofile left:" väljer du Ja.

Övriga extensions bör fungera fortfarande - de orsakar åtminstone inte ilskna felmeddelanden i adminpanelen när jag försöker aktivera dem.

Är det något som krånglar får du höra av dig!

Skriv svar