Alla med någon sorts OFF-ansvar inom SH får vara lediga (om de vill) fram till 1 september. Läs mer här »

SH använder inte längre mejl. Skicka in bakgrunder till SORTERINGSHATTEN via PM här i forumet. Där kommer du i fortsättningen att få svar på namn och bakgrunder. // Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉

Vill din lärare kunna vikariera i ett ämne?

Här hittar man alla möjliga klassrum och lektionssalar som finns utspritt över Hogwartsslottet. Här finns även information om de olika ämnena, lärarna och deras klassrum.
Användarvisningsbild
SPELLEDARRÅDET
Tekniskt Ansvarig
Tekniskt Ansvarig
Inlägg: 208
Blev medlem: fre 28 okt 2016, 21:22
Ort: Hogsmeade
Kontakt:

Lärarrummet Vill din lärare kunna vikariera i ett ämne?

Inlägg av SPELLEDARRÅDET »

Det finns ett Googleformulär man kan fylla i om man har en nu spelad lärare som kan tänka sig att vikariera i något ämne. Då kan vi som SL se vilka som är intresserade redan i förväg och om en vikarie behövs så kan vi fråga någon som har valt ämnet istället för att behöva annonsera ut det i forumet.

Formuläret finns här: https://forms.gle/EETt2bFnY1Jb7gWS9

Vill du INTE bli tillfrågad om att vikariera, oavsett anledning? Ignorera det här inlägget. Man fyller bara i formuläret om man VILL kunna vikariera.

Har du fyllt i formuläret men vill ändra dina val eller tas bort som vikariealternativ helt och hållet? Skicka PM till SPELLEDARRÅDET med ämnet "Vikarie" så fixar vi det. O0