Alla med någon sorts OFF-ansvar inom SH får vara lediga (om de vill) fram till 1 september. Läs mer här »

SH använder inte längre mejl. Skicka in bakgrunder till SORTERINGSHATTEN via PM här i forumet. Där kommer du i fortsättningen att få svar på namn och bakgrunder. // Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉

Augustus Drake [QS: Kenmare Kestrels] (Lemon)

Användarvisningsbild
SORTERINGSHATTEN
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 562
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:38

Augustus Drake [QS: Kenmare Kestrels] (Lemon)

Inlägg av SORTERINGSHATTEN »

Augustus Drake
Kenmare Irland
Jagare för Kenmare Kestrels

Regnet öser som vanligt ner över den lilla irländska staden Kenmare. Augustus Drake befinner sig för tillfället sittandes vid köksbordet i lägenheten han hyr. Augustus är en rätt så lång man i trettioårsåldern. Han har vitblont hår som når strax nedanför öronen och blåa ögon. På sommaren brukar ansiktet prydas av en del fräknar.

Lägenheten är inte särskilt stor, den består utav kök ett sovrum och ett vardagsrum. Vissa kanske skulle tycka att den var lite för liten för en quidditchspelare på elitnivå men den duger åt Augustus.
För det första så är det bara Augustus och katten Hermes som bor där, och för det andra så är han inte hemma så värst mycket. Lägenheten är något stökig, en påminnelse om att Augustus festar en hel del de helger då det inte är match, och i största allmänhet lever ett ungkarlsliv. Lägenheten må vara kaos men det är ändå ett organiserat kaos och Augustus vet oftast exakt vart sakerna är. Det mesta av inredningen i lägenheten går i olika gröna nyanser . Över sängen hänger ett slytherinbanner bredvid en banderoll i Kenmare Kestrels gröna färg. På nattduksbordet bredvid sängen så står det ett fotografi på sju spelare bärandes slytherins gröna quidditchklädnad . Förutom sängen och nattduksbordet består sovrummet utav en garderob som mest innehåller mer exklusiva klädnader i olika färger; en påminnelse om att Augustus på senare år har fått smak för lyx. I rummet finns även en kvastkäpp av senaste modell och en quidditchklädnad i Kenmare Kestrels färg

Augustus har idag kommit rätt långt på sin väg mot framgång. Att få en ordinarie plats som jagare i Kestrels är visserligen en stor framgång men det ligger väldigt många års arbete och träning bakom, ingenting har varit gratis. Denna insikt har också gjort att Augustus har behållit en mer ödmjuk attityd och inte låtit framgången stiga honom åt huvudet .

Augustus är äldsta sonen till Mordred Drake och Angelica Ridley-Roy. Uppväxten hemma i Dover var ändå rätt lycklig. Båda föräldrarna hade välbetalda jobb så Augustus och brodern Antonius behövde inte direkt sakna något . Då mugglarskola aldrig ens kom på tal så fick de båda barnen sin undervisning tillsammans med några andra magiker barn i närheten. Quidditch, både att spela själv och att titta på, blev tidigt ett utav Augustus första intressen, men även om han hade en viss fallenhet för sporten så kunde han aldrig drömma om att han en dag skulle få en plats som jagare i favoritlaget .

Så kom dagen då den elvaåriga Augustus för första gången skulle resa till Hogwarts. Hatten velade lite mellan Slytherin och Hufflepuff, men Augustus placerades till sist i slytherin. Augustus trivdes i elevhemmet även om han inte fick världens bästa betyg. Favoritämnet blev föga förvånande kvastflygning. Under sitt andra år lyckades Augustus få en plats som jagare i slytherins quidditchlag, en plats han sedan behöll tills hans slutade på Hogwarts fem år senare. Augustus gick ut Hogwarts med ändå rätt hyfsade betyg, och hans talang för quidditch gjorde att Kenmare Kestrels erbjöd honom en plats som avbytare.

Lycklig över möjligheten han fick fortsatte Augustus att träna och utveckla sin talang. Han lyckades göra en del mål i de matcher han varit inbytt. Även om utvecklingen på quidditchplanen gick i rätt riktning så gjorde livet i övrigt inte det . Det blev en hel del festande med vännerna från Hogwarts.
Under tiden som han var avbytare så extraknäckte Augustus på en lokal pub under kvällar och helger, utom när han var ute och festade såklart. Det hela slutade med att Augustus efter en sen utekväll tänkte över sitt liv och sina möjligheter. Han insåg att livet var på väg åt helt fel håll. Om det fortsatte så här så kunde han mycket väl utveckla ett beroende och i och med det förlora sin plats som avbytare. Han insåg att han behövde hjälp. Där och då beslutade de sig Augustus för att från och med nu satsa mer på sådant som var viktigt. Han lade ner ännu mer tid på personlig träning och såg även till att ta fler sena kvälls- och helgpass på puben. Med hjälp utav vännerna lyckades han få sitt liv på någorlunda rätt köl igen. All extra träning visade sig vara lönsam då Augustus inom kort fick mer speltid och inom ett år efter att han först fick plats som avbytare så lyckades han få en ordinarie plats i laget.

Som person är Augustus väldigt tävlingsinriktad ,envis och målmedveten han ska de mål han själv har satt upp och inte någon eller något ska stoppa honom från att nå dem. Han är väldigt utåtriktad och social som person och tycker om att umgås med vänner och med människor i största allmänhet.

Augustus kan absolut vara manipulativ om det behövs för att få sin vilja igenom. Trots sin framgång så
Augustus fortfarande relativt ödmjuk han vet hur mycket jobb och träning som har behövts för att en dag nå hit och känner en väldig tacksamhet mot de personer som hjälpt honom på vägen. Hans livsstil och ungkarlsliv har dock gjort att han än så länge aldrig har haft några seriösa relationer, inte för att han inte har försökt men det har helt enkelt inte funkat. Vännerna och familjen är något som alltid har betytt mycket för Augustus, han umgås gärna med dem och spenderar en ganska så stor del av sin fritid i deras sällskap. Annars så ägnas fritiden ägnas åt rätt mycket träning både fysisk och mental med målet att hela tiden utvecklas. Förutom träningen tar hans växtodling på hobbynivå och katten Hermes upp en stor del av hans fritid. Augustus har alltid gillat växter och att pyssla med dem. Det har helt enkelt en lugnande effekt på honom då han är stressad eller ledsen. Han är även väldigt intresserad utav irländsk kultur och historia. Augustus är medlem i den lokala historiska föreningen och gör lite forskningsprojekt på hobbynivå när han har tid. Sist men inte minst så blir det fortfarande en del festande med vännerna då han väl är ledig men inte alls i sådana proportioner som tidigare han försöker ta det lite lugnare nu .

Augustus kollar på klockan och märker att de börjar bli dags för eftermiddagens träning med Kestrels. Han samlar ihop kvasten och det andra han behöver och gör sig beredd för att lämna lägenheten.