Alla med någon sorts OFF-ansvar inom SH får vara lediga (om de vill) fram till 1 september. Läs mer här »

SH använder inte längre mejl. Skicka in bakgrunder till SORTERINGSHATTEN via PM här i forumet. Där kommer du i fortsättningen att få svar på namn och bakgrunder. // Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉

Andrey Borislavovich Zaretsky [DS] (Lemon)

Användarvisningsbild
SORTERINGSHATTEN
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 562
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:38

Andrey Borislavovich Zaretsky [DS] (Lemon)

Inlägg av SORTERINGSHATTEN »

16 februari 2014 13:46

Andrey Borislavovich Zaretsky
Krasnodar Ryssland

En blond blåögd snart 11 årig pojke av medelängd går med sin far på Moskvas gator .
Andrey Borislavovich Zaretsky som pojken heter är på väg för att försöka göra provet så att han äntligen kan få komma in på Durmstrang . Eftersom släkten Zaretsky Ren blodig och rik släkt som har hyfsat gått om pengar har släkten sätt till Andrey varit inskriven på Durmstrang sedan den dan han föddes . Men nu ska han för första gången göra provet som gör att han förhopnings vis kan börja där nästa läsår. Han står nu utanför byggnaden där antagningsprovet ska äga rum. Andrey ler stort han hade blivit tränad inför den här dagen i många år och var helt säker på att han skulle klara det. Självförtroendet är det inget fel på han hade snarare förmycket av den varan, Andrey var också van vid att ta kommandot och bestämma och var gärna ledaren i en grupp om det skulle behövas . Nu är det vist dags att gå in och göra provet Andreys far Borislav lägger handen på sin sons axel .
” Gå nu min son se till att göra mig stolt vi ses här ute sedan”, säger han. Tillsammans med alla andra som är där följer han efter en man in i ett rum med bänkar .
Andrey blir tilldelad en bänk och börjar göra den första delen utav provet .
Första delen vilket är det skriftliga provet är Andrey säker på att han kommer klara. , Andrey var bra på att lösa problem och att skriva ner vad han tänkte så det här skulle nog gå galant . Han sätter sig ner och börjar skriva och som väntat går det lätt för honom.
Andrey skriver utförligt ner sina tankar kring hur problemet ska lösas och skriver sedan ner svar på frågorna om magi och första klarar den första delen mycket bra .
Under nästa del av provet blev dom som var där uppropade i bokstavs ordning .
Efter en stunds väntan ropas Andrey upp han följer efter den som ropade upp honom in i ett angränsande rum . Nu var det dags att visa hur väl han kan etiketen, Andrey tycker att även den här delen går bra hans mor hade ju undervisat honom i etikett så han klarar utfrågnigen utan större problem .
Nu är det dags för det svåraste delen för Andrey han blev placerad i en grupp som sedan ska lösa ett problem .Andrey van att bestämma så han tar snabbt kommandot över gruppen , det är mycket svårt att samarbeta då dom flesta tallar olika dialekter men efter ett tag så är uppgiften löst dom är inte bland dom första att bli klara men heller inte bland dom sista .

Andrey bli återigen uppropad och få gå in i ett rum och sätta sig på en pall .Hankänner sig väl inte helt bekväm med situationen men lyckas upprätthålla ett neutralt ansiktsuttryck manen petar på honom med trollstaven men verkar sedan nöjd och nickar åt honom att lämna rummet.
Nu kommer den roligaste delen av provet Andrey ska visa vad han kan fysiskt.

Hans far hade tränat ordentligt med honom så det skulle nog inte bli några problem .
Den första övningen testar deras uttålighet , Andrey måste hänga i armarna från en stång även om det känns i armarna efter ett tag är Andrey en av dom som hänger kvar längst .
Efter ett par övningar så det tillslut dags för den sista det gäller att springa mellan två
Efter att gjort klart alla övningar Andrey helt slut men även stolt för att han vet att han med största säkerhet just blivit antagen till Durmstrang .

. Strax utanför Krasnodar liger en Herrgård som har sett bätre dagar .
Hergården är Huvudsäte för släkten Zaretsky . Där bor Andrey med pappa Boritslav som är Släkt överhuvudet Och har titeln Her Boritslav Zaretsky en titel som har gått i arv . mama Yulina och lilebror Dimitri . Släkten Zaretsky är en lagom rik släkt dom har tillräkligt mycket pengar för att slippa sälja herrgården .
Andreys skulle kunna beskrivas som en Bortskämd pojke som är van att få som han vil. Han anser även Att renblodiga Trollkars ätter är mycket mer värda en Mugglar födda eller halvblod . Andrey kan vara elak om han vill och verka något kylig och nedvärderande mot dom som han anser ha lägre status än honom själv .Men får man bara kontakt med honom under hans skal så kan man ha fått en vän för livet. Andrey har ocså altid tyckt om att läsa, och han kan spela flera instrument bland anat tränar han fiol tre dagar i veckan .
Förutom musiken och läsandet är Andrew största intrese Quidditch Andrey största
något han älskar att göra när han får tid över .
Andrey älskar Quiddtch för att han tycker om lagandan och att samarbetet och desutom anser han sig duktig på att spela Quidditch.