Alla med någon sorts OFF-ansvar inom SH får vara lediga (om de vill) fram till 1 september. Läs mer här »

SH använder inte längre mejl. Skicka in bakgrunder till SORTERINGSHATTEN via PM här i forumet. Där kommer du i fortsättningen att få svar på namn och bakgrunder. // Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉

Augustine Drake [S] (Lemon)

Användarvisningsbild
SORTERINGSHATTEN
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 562
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:38

Augustine Drake [S] (Lemon)

Inlägg av SORTERINGSHATTEN »

Agustine Drake; Dover, Kent

Dagen då Hermes Drake och Colline Hexter första och enda barn föddes var en stor och lycklig dag. De gav gossen namnet Augustine och älskade och skämde bort honom från första stund.

Tyvärr så fick de inga fler barn efter Augustine vilket gjorde att deras son blev än mer älskad och tyvärr också bortskämd .Till föräldrarnas försvar kan sägas att de kanske inte riktigt var deras avsikt att skämma bort gossen, men då båda hade välbetalda jobb och Augustine var enda barnet så blev det tyvärr så, de kunde helt enkelt inte neka sin lilla ängel något utav det han önskade sig och var fast beslutna att se till att han inte saknade något. Att detta gjorde Agustine bortskämd var det ingen tvekan om. Gossen lärde sig ganska så snart hur han kunde manipulera sina föräldrar för att få sin vilja igenom . Uppväxten hemma i det större huset utanför den lilla staden Dover på den engelska sydkusten blev med andra ord ganska så lycklig för Augustine och han behövde inte sakna något förutom kanske ett syskon.

Augustine började redan tidigt bli intresserad utav växter och saker som växte i trädgården. Han kunde tillbringa timmar i trädgården sysselsatt med att studera någon växt närmare, eller ta hand om någon växt. Han slukade även faktaböcker om växtlära. Växter var helt enkelt enkelt något som Agustine var intresserad utav och tillhörde något utav de få saker som kunde hålla honom sysselsatt i timmar och som dessutom hade en något lugnande inverkan på honom då han kunde vila en stund från de krav om att lyckas som han hade på sig främst från föräldrarnas sida. Förutom växter så blev mytologi och historia, främst keltisk men även i allmänhet, Augustines största intressen och han lärde sig att uppskatta berättelser från den keltiska mytologin och historian. Men gossen största intresse är blev ändå växter, det var något speciellt med att se saker växa.

Hermes och Colline skulle i likhet med resten utav släkten Drake aldrig skulle låta sitt enda barn gå i mugglarskola. Då det gällde inställningen till mugglare så anser föräldrarna precis som större delen utav sin släkt att man borde hålla de båda samhällena så separerade som möjligt för allas bästa. De anställde en privatlärare som kunde undervisa pojken och förbereda honom inför Hogwarts. Augustines favorit ämne blev såklart örtlära tätt följt utav historia och mytologi.

Det har nu gått elva år sen dagen då Agustine föddes ock Agustine sitter på sitt rum och betraktar sin spegelbild.
Vid elva års ålder är Augustine hyfsat lång för sin ålder. Han har rödblont självlockigt hår och ljust gröna mandelformade ögon .Under sommaren brukar gossen ljusa hy fyllas utav fräknar. Det mesta i rummet inklusive överkastet till den rymliga sängen olika nyanser utav grönt. Förutom sängen består rummet utav ett nattygsbord, ett skrivbord, en rätt så rymlig garderob samt två bokhyllor. I rummet finns flera tydliga bevis för att Agustine är bortskämd och van att få det han vill ha. Däribland kvasten som visserligen har ett par år på nacken och den snövita Lappugla som han fått i present av föräldrarna då han fick sitt Hogwartsbrev. Ugglan i fråga sitter och sover i sin bur ovanpå skrivbordet.

Augustine har i hela sitt liv fått höra att han är speciell och blivit bortskämd i största allmänhet vilket har gjort att han har ganska höga tankar om sig själv ock är rätt bra på att manipulera andra människor för att få sin vilja fram . Han är även väldigt ambitiös och målinriktad , då han lägger ner ganska så mycket tid på de läxor han har och gärna vill att det ska bli perfekt. Augustine skulle även kunna beskrivas som ganska så envis. Han är en person som vet vad han vill och är beredd att lägga ner tid och energi för att en dag nå dit. Föräldrarna må älska sin son och att skämma bort honom i största allmänhet men detta har också en baksida. Augustine har väldigt stor press på sig att lyckas och en dag få ett respekterat yrke både från släkten och föräldrarnas sida , det är även enormt viktigt vem eller vilka han väljer att umgås med.