SH använder inte längre mejl. Skicka in bakgrunder till SORTERINGSHATTEN via PM här i forumet. Där kommer du i fortsättningen att få svar på namn och bakgrunder.

Om du ville ha kvar dina karaktärer behövde du säga till i den här tråden senast 23:59 sön 2 februari. Sade du inte till i tid har dina karaktärer nu rensats ut.

Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉

Imogen Drake [S] (Lemon)

Användarvisningsbild
SORTERINGSHATTEN
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 490
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:38

Imogen Drake [S] (Lemon)

Inlägg av SORTERINGSHATTEN »

Imogen Andromeda Drake , Wick , Skottland.

Regnet faller sakta över de skotska högländerna .I ett utav rummen i den något större villan strax utanför den lilla staden Wick befinner sig en flicka i elva års åldern.

Flickan har de flesta utav de drag som kännetecknar släkten Drake. Hon är något kort för sin ålder men, har annars de drag som kännetecknar släkten. Hon är rätt så smal har vackert platinablont hår som hon håller välvårdat och gröna ögon. Flickan har hyfsat vackra anletsdrag, en höknäsa och en liten mun med smala läppar som allt som oftast brukar spegla ett leende men inte alltid ett vänligt sådant. Imogen Drake som flickan heter ligger för tillfället på sin säng och läser ett modemagasin. Rummet innehåller förutom sängen ett sminkbord, två bokhyllor och en hyfsat rymlig garderob. Väggarna i rummet går i jadegrön färg och ovanför sängen hänger en affisch på Holyhead Harpies quidditchlag.

Imogen Andromeda Drake är enda dottern till Alexander Drake och Andromeda Drake. Förutom Imogen och föräldrarna så består familjen utav fyra år äldre brodern Poseidon, fyra år yngre brodern Orion och sju år yngre brodern Mordred. Förutom den närmsta familjen så finns det även ett fåtal släktingar spridda över mestadels Skottland och södra England.

Familjen är väl inte direkt rik men har ändå gott om pengar då både Alexander och Andromeda har välbetalda jobb på ministeriet. Familjens åsikter om mugglare och mugglarfödda är som släktens i stort. Släktens åsikter om mugglare går med eller mindre ut på att de är mindre värda än magiker och att mugglarfödda inte hör hemma på Hogwarts. Dock så försöker de tona ner lite på sina åsikter i det offentliga eftersom långt ifrån alla uppskattar dessa. Barnen har självklart blivit hemskolade att sätta dem i mugglarskola var det aldrig något tal om. Det ämne som Imogen uppskattar mest hittills är historia, främst keltisk, men även historia överlag.

Förutom mode och skönhetsvård så måste ändå dansen räknas till ett utav Imogens större intressen. Hon har dansat sen ung ålder och älskar det dansen har även gjort att hon har en ganska så hög ambitionsnivå . Hon har även blivit extremt målmedveten och ställer ganska höga krav på sig själv. Sist men inte minst så är även ridning ett ganska så stort intresse och Imogen brukar rida rätt så regelbundet på en gård i närheten.

Imogen skulle bäst kunna beskrivas som en perfektionist hon ställer definitivt ställer väldigt höga krav på sig själv hon är även aningen manipulativ om det behövs främst för att på bästa sätt få sin vilja igenom ett sött leende räcker ganska så långt. Till Imogens bättre sidor kan räknas att hon är extremt ambitiös och målmedveten men även väldigt lojal mot de personer hon tycker om. På nattygsbordet bredvid sängen ligger det brev som kom med uggleposten tidigare samma morgon. Brevet från Hogwarts var väll egentligen mer eller mindre väntat men man kunde ju aldrig vara helt säker. Nu är det enda Imogen kan göra att vänta och längta tills den första September då hon äntligen ska få resa till Hogwarts för första gången.