SH använder inte längre mejl. Skicka in bakgrunder till SORTERINGSHATTEN via PM här i forumet. Där kommer du i fortsättningen att få svar på namn och bakgrunder.

Om du ville ha kvar dina karaktärer behövde du säga till i den här tråden senast 23:59 sön 2 februari. Sade du inte till i tid har dina karaktärer nu rensats ut.

Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉

Delilah Aberfeldt [G] (Lily)

Användarvisningsbild
SORTERINGSHATTEN
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 460
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:38

Delilah Aberfeldt [G] (Lily)

Inlägg av SORTERINGSHATTEN »

27/3 - 2015

Delilah Umi Aberfeldt, England, Birmingham

Det är morgon och Delilah Aberfeldt är den enda som är vaken i familjen. Hon har en liten rutin att springa en runda varje morgon för att hennes kropp ska må bra. Inte för att hon inte springer omkring annars, men hon gillar det. Med tanke på att hon gjort det i över ett år känns det både skönt och helt naturligt. Dee som hon även kallas tycker även att det är jätteroligt att busa och hennes ivrighet kombineras ofta med det och så får hon till de andra bästa busen! Sedan skräms Dee sällan av bus heller, hon är väldigt modig i jämförelse med sina äldre syskon.

Delilahs mamma är från Kina så det har gjort att familjen har rest dit flera gånger och att Dee och hennes syskon kan prata kinesiska. Ja, kanske inte lika bra som vanliga kineser, men de kan mycket i alla fall. Delilah är även den av syskonen som liknar sin mamma mest i utseendet med svart hår mer till skulderbladen och mörkbruna ögon, även om ögonformen är från hennes pappa. Hon är ganska medellång och är mer åt det smala hållet än åt det tjocka.

"Delilah! Patrick har kommit!" Ropar Dees storebror Robert och hon släpper allt hon gör och skyndar sig ner. Utanför dörren ser hon Pat med en kvast och hon själv skyndar sig med att hämta kvast och boll innan hon går ut. Det är verkligen tur att det är sommar för då slipper de ta på sig en massa tjocka kläder för att inte frysa. Så gränslar hon kvasten och flyger upp. Det är Robert och hennes storasyster Zea som har lärt henne att flyga, precis på samma sätt som de lärde sig på Hogwarts, och Pat var med då så lektionerna på Hogwarts blir nog inte jättesvåra direkt. De har ju övat jättemycket på att bara sväva och allt annat också. Nu är de jätteproffsiga.
"Kan du fånga den?" Säger Dee och slänger iväg bollen långt över honom. Men det bar ju inte ens ett svårt kast och han fångar bollen jättelätt.

Quidditch är en av de bästa sakerna Dee vet. Hon har alltid varit intresserad av det, ända sedan hon fick veta vad det är för något. Hon kan spela det när som helst. Som i en snöstorm. Inte för att det går så bra, men där är ju roligt. När man faktiskt får spela. Ibland är föräldrar så jobbiga som bara säger nej när man vill göra något roligt. Så säger de nej när man vill ha något roligt också. Dee vill jättegärna ha en enhörning, men det får hon inte. Hon har ändå förklarat för sina föräldrar att det skulle vara perfekt. Hon är modig så hon skulle inte vara rädd för den om den gör något, och hon är envis så att hon kan hålla koll på den och hon är snäll och skulle älska den. Så blev det nej ändå, men efter ett tag sa hennes föräldrar, Adam och Mingmei, att hon behövde välja mellan quidditch och enhörning och då gav hon upp den drömmen.

Snart ska Dee och Pat börja på Hogwarts! Det är så stort och Dee kan inte fatta att det äntligen är dags. Men det är roligt att börja eftersom att hennes syskon redan går där. Zea ska börja fyran och Robert ska börja i sexan. Det viktigaste är att hon och Pat kommer i samma elevhem. Det kommer ju bli fruktansvärt annars. Tänk om de kommer i olika elevhem, då kommer de kanske inte träffas alls mycket och de kan inte spela quidditch tillsammans om de kommer med i tvåan.

Dee fångar bollen som Pat kastar till henne och kastar den rätt genom målringen som de har gjort.
"Mål!" Utbrister hon och flyger runt lite i målgest.