Årets karaktärsinventering! Du måste säga till i den här forumtråden om du vill behålla dina karaktärer. Du har t.o.m. 3/2 på dig att säga till, annars rensas de ut fr.o.m. 4/2!

Inför nästa aktivitetskoll av lärare (i slutet av januari) så undrar SSL hur elevspelare känner inför de kärnämnena och hur det går att spela lektioner där, med tanke på att vi försöker hålla antalet lärare nere. Därför har hon skapat den här lilla undersökningen. Endast första och sista frågan är obligatoriska att besvara. Det går att svara t.o.m. 27 januari. Tack på förhand! Förtydligan: Har du en elev är du en elevspelare, även om du även har en lärare. Du ska fylla i undersökningen i egenskap av elev, hur du som elev tycker det är att få lektioner, inte hur du som lärare tycker det är att ge lektioner.

Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉 // OBS! Om du väntar på ett mejl från SORTERINGSHATTEN men inte verkar få något så kan du höra av dig via PM eftersom mejlen stundtals är lite bråkig.

glömt karaktär namn gjorde en ny forum karaktär och vidare

Här ställer ni frågor om rollspelet och allt annat ni vill ha svar på, oavsett vad saken gäller. Allt ifrån hjälp med skolarbeten till datorsupportfrågor och filosofiska spörsmål. :)
chipmunk
Mugglare
Mugglare
Inlägg: 0
Blev medlem: tis 09 jan 2018, 11:56

glömt karaktär namn gjorde en ny forum karaktär och vidare

Inlägg av chipmunk » lör 27 jan 2018, 22:52

Hej. Jag har varit medlem här förut för några år sen jag kommer inte riktigt ihåg vilken mail eller namn jag hade då går det att ta reda på eller behöver man ha mailen för det tackar för svar : )

Användarvisningsbild
Shetani
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 1696
Blev medlem: sön 01 jan 2017, 22:23
Ort: Eskilstuna

Re: glömt karaktär namn gjorde en ny forum karaktär och vidare

Inlägg av Shetani » lör 27 jan 2018, 23:19

Som sades på Discord, om du inte har något att gå på alls så har inte vi det heller. :) Har du något gammalt mail så skulle det hjälpa, men det finns inget sätt för oss att komma på vad ditt användarnamn var eller vad din karaktär hette bara sådär.

Användarvisningsbild
Traxy
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Inlägg: 796
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:42
Ort: Nottingham
Kontakt:

Re: glömt karaktär namn gjorde en ny forum karaktär och vidare

Inlägg av Traxy » sön 28 jan 2018, 20:23

Om vi får en lista på vilka mejladresser du använt tidigare så kan vi kolla om någon av dem finns i en av databaserna. Gör de inte det så var det nog så att det var en annan HP-rollspelssida du varit med på och inte just SH. SH har grafiskt designmässigt sett i stort sett likadant ut sedan 2007, så om det såg annorlunda ut någon gång runt 2011-2015 (när du tror dig kan ha varit medlem) så var det en helt annan sida du var medlem på. 👍

Skriv svar