Årets karaktärsinventering! Du måste säga till i den här forumtråden om du vill behålla dina karaktärer. Du har t.o.m. 3/2 på dig att säga till, annars rensas de ut fr.o.m. 4/2!

Inför nästa aktivitetskoll av lärare (i slutet av januari) så undrar SSL hur elevspelare känner inför de kärnämnena och hur det går att spela lektioner där, med tanke på att vi försöker hålla antalet lärare nere. Därför har hon skapat den här lilla undersökningen. Endast första och sista frågan är obligatoriska att besvara. Det går att svara t.o.m. 27 januari. Tack på förhand! Förtydligan: Har du en elev är du en elevspelare, även om du även har en lärare. Du ska fylla i undersökningen i egenskap av elev, hur du som elev tycker det är att få lektioner, inte hur du som lärare tycker det är att ge lektioner.

Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉 // OBS! Om du väntar på ett mejl från SORTERINGSHATTEN men inte verkar få något så kan du höra av dig via PM eftersom mejlen stundtals är lite bråkig.

RENSA UT eller TA TILLBAKA en utrensad karaktär

Har Dobby varit framme och "hjälpt till" på hemsidan eller i forumet eller på Discord eller IRC? Rapportera fel här, eller ge förslag till förbättringar!
Kategoriregler
Kom ihåg att ge detaljer! "Det går inte att skicka in prov" ger oss liksom inte någon ledtråd till vad som är fel. Nämn vilken sida det gäller (t.ex. "gamla betyg"), vad du försöker göra när du får fel, och vad felet består av (ev. felmeddelanden som dyker upp). Det gör det mycket enklare för oss att hitta felet och så går det mycket snabbare att åtgärda! Kika i forumet för att se att inte samma fråga redan ställts där, eller i Veritaserum.
Användarvisningsbild
kotte9
Elev
Elev
Inlägg: 40
Blev medlem: tis 03 jan 2017, 17:01
Ort: Norrköping

Re: RENSA UT eller TA TILLBAKA en utrensad karaktär

Inlägg av kotte9 » mån 07 jan 2019, 20:40

Hello! It is I again, den här gången skulle jag jättegärna ta tillbaka Kathrine Barkley, R2 <3
Senast redigerad av 1 Traxy, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: Fixat! Hon har dessutom varit utrensad i mindre än ett år, så betygen står kvar! O0 /Traxy

Användarvisningsbild
Lily
Rektor
Rektor
Inlägg: 247
Blev medlem: mån 02 jan 2017, 08:02
Ort: Camp Half-Blood
Borta t.o.m.: 05 jul 2018
Segar t.o.m.: 10 jul 2018
Kontakt:

Re: RENSA UT eller TA TILLBAKA en utrensad karaktär

Inlägg av Lily » tor 17 jan 2019, 05:25

Jag skulle gärna ta tillbaka Édith Bonheur, BB7 <3

Skriv svar