Årets karaktärsinventering! Du måste säga till i den här forumtråden om du vill behålla dina karaktärer. Du har t.o.m. 3/2 på dig att säga till, annars rensas de ut fr.o.m. 4/2!

Inför nästa aktivitetskoll av lärare (i slutet av januari) så undrar SSL hur elevspelare känner inför de kärnämnena och hur det går att spela lektioner där, med tanke på att vi försöker hålla antalet lärare nere. Därför har hon skapat den här lilla undersökningen. Endast första och sista frågan är obligatoriska att besvara. Det går att svara t.o.m. 27 januari. Tack på förhand! Förtydligan: Har du en elev är du en elevspelare, även om du även har en lärare. Du ska fylla i undersökningen i egenskap av elev, hur du som elev tycker det är att få lektioner, inte hur du som lärare tycker det är att ge lektioner.

Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉 // OBS! Om du väntar på ett mejl från SORTERINGSHATTEN men inte verkar få något så kan du höra av dig via PM eftersom mejlen stundtals är lite bråkig.

Försvunna lektioner

Har Dobby varit framme och "hjälpt till" på hemsidan eller i forumet eller på Discord eller IRC? Rapportera fel här, eller ge förslag till förbättringar!
Kategoriregler
Kom ihåg att ge detaljer! "Det går inte att skicka in prov" ger oss liksom inte någon ledtråd till vad som är fel. Nämn vilken sida det gäller (t.ex. "gamla betyg"), vad du försöker göra när du får fel, och vad felet består av (ev. felmeddelanden som dyker upp). Det gör det mycket enklare för oss att hitta felet och så går det mycket snabbare att åtgärda! Kika i forumet för att se att inte samma fråga redan ställts där, eller i Veritaserum.
Användarvisningsbild
kotte9
Elev
Elev
Inlägg: 40
Blev medlem: tis 03 jan 2017, 17:01
Ort: Norrköping

Försvunna lektioner

Inlägg av kotte9 » tor 03 jan 2019, 18:30

Hej hej!

Nyligen tog jag tillbaka Gabrielle Stainthorp, S3 efter lite mer än ett års frånvaro. Tittade precis på hennes betyg på hemsidan och såg att allting hade försvunnit, det står alltså "Ingen lektion tagen" vid alla ämnen. Innan nyår någon gång vet jag att hon hade både betyg och lektioner tagna i flera ämnen. Tyvärr minns jag inte vilka lektioner som var tagna och var betygen var satta.

Finns det något sätt att få tillbaka lektionerna? Jag vet vad jag planerade för betyg i alla ämnen, men inget mer. Tack på förhand om det funkar *gos* <3

Användarvisningsbild
Shetani
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 1696
Blev medlem: sön 01 jan 2017, 22:23
Ort: Eskilstuna

Re: Försvunna lektioner

Inlägg av Shetani » tor 03 jan 2019, 18:44

Har för mig att om karaktären varit utrensad i mer än ett år så börjar den om från noll, oavsett tidigare tagna lektioner. Så länge karaktären tas tillbaka under de första 12 månaderna av sin utrensning så finns lektioner/betyg kvar. Inte helt 100% dock, får vänta och se vad @Traxy säger. :)

Användarvisningsbild
Traxy
Spelledare & Admin
Spelledare & Admin
Inlägg: 796
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:42
Ort: Nottingham
Kontakt:

Re: Försvunna lektioner

Inlägg av Traxy » tor 03 jan 2019, 20:27

Exakt det Shetani sade.^^ Karaktären rensades ut 2016.

Användarvisningsbild
kotte9
Elev
Elev
Inlägg: 40
Blev medlem: tis 03 jan 2017, 17:01
Ort: Norrköping

Re: Försvunna lektioner

Inlägg av kotte9 » tor 03 jan 2019, 20:33

Okidoki! Då var det inget skumt som hade hänt åtminstone

Skriv svar