Alla inlägg som postades innan ca 02:00 fredag 16 mars finns nu i det här forumet, då det är den senaste backupen som gick att använda. Tyvärr går det inte att få tag i inläggen som gjordes fram till ca 19-20 samma kväll (= när servern kraschade) eftersom databasen visade sig vara korrupt. :'(

Inlägg gjorda innan 26 februari samt 7-24 april hittar du i det tillfälliga Forum3 så att du kan klipp-och-klistra april-inlägg därfrån och hit om du vill. OBS! Forum3 kommer att tas bort 1 juni 2018!

Skulle en kunna få be om ett namnbyte?

Har Dobby varit framme och "hjälpt till" på hemsidan eller i forumet eller på Discord eller IRC? Rapportera fel här, eller ge förslag till förbättringar!
Kategoriregler
Kom ihåg att ge detaljer! "Det går inte att skicka in prov" ger oss liksom inte någon ledtråd till vad som är fel. Nämn vilken sida det gäller (t.ex. "gamla betyg"), vad du försöker göra när du får fel, och vad felet består av (ev. felmeddelanden som dyker upp). Det gör det mycket enklare för oss att hitta felet och så går det mycket snabbare att åtgärda! Kika i forumet för att se att inte samma fråga redan ställts där, eller i Veritaserum.
Dexhex
Mugglare
Mugglare
Inlägg: 0
Blev medlem: sön 07 jan 2018, 23:54

Skulle en kunna få be om ett namnbyte?

Inlägg av Dexhex » mån 08 jan 2018, 00:15

Godag Admin.
Nu var det så att jag tänkte försöka bli aktiv här på SH igen, såg att jag behövde skapa nytt konto till nya forumet, gjorde det och... stavade mitt användarnamn fel. :look
Så nu skulle jag vilja byta namn så så att det blir rätt, riktigt och så att forumnamn och hemsidenamn stämmer överens. Och när jag endå krånglar tänker jag att jag kan passa på att byta användarnamn helt.
Här på forumet heter jag Denfantastiskafiskem
På hemsidan är det Denfantastiskafisken.
Jag skulle vilja byta båda till Dexhex.

Tackar på förhand!

Låst