Grattis till Snakey, nyutexaminerad Sorteringshatt! :tada:

Det finns nu en forumavdelning särskilt för ÖPPNA lektioner. Läs mer om det här!

Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉 // OBS! Om du väntar på ett mejl från SORTERINGSHATTEN men inte verkar få något så kan du höra av dig via PM eftersom mejlen stundtals är lite bråkig.

Pierre Malraux [BB] (HenrikJ)

Användarvisningsbild
SORTERINGSHATTEN
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 399
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:38

Pierre Malraux [BB] (HenrikJ)

Inlägg av SORTERINGSHATTEN » lör 11 feb 2017, 19:50

Godkänd: 05 Sep 2009, 22:41

Pierre Malraux,
Limoges, Frankrike

”Pierre, det är middag nu!” ropade Pierres mamma Francine ifrån det väldigt stora köket. Pierre var i sitt ganska stora sovrum. Han började genast gå ner och kom dit ungefär samtidigt som sin pappa Paul. Kort efter var det dags för Pierres lillasyster Michelle att komma och hon var två år yngre än Pierre. Pierre är en person som vill lära sig saker. Nya saker, saker han kan bli bättre på. Han tycker att det är jätteroligt Han är väldigt van vid ugglor och att det var en uggla med ett brev i köket var väldigt vanligt. Det var bara att ingen tog brevet och det irriterade honom väldigt mycket, så Pierre gick lite närmare. Det kändes fel att ingen tog det så det var lika bra att fråga.
”Ursäkta, vems är brevet?” sade Pierre och tittade runt på alla i familjen för att se vad de skulle säga för någonting. För det var ju till någon. Kanske hade ingen av dem sett det.
”Det är faktiskt ditt,” sade Francine glatt och lät Pierre komma fram.
Pierre gick närmare brevet för det var inte så ofta som han brukade få brev och det här brevet såg väldigt vackert ut. Han öppnade det väldigt sakta och försiktigt så att kuvertet kunde hålla sig fint ett bra tag. Pierre läste sakta igenom brevet. Han fylldes snabbt av glädje.
”Jag ska få börja på Beauxbatons!” ropade han glatt med ett stort leende på läpparna.
Han tittade på resten av familjen som var lika glada och alla stod och log åt honom. Då började Pierre höra ett ljud bakom hans föräldrar. Han var snabbt väldigt nyfiken och försökte att titta runt dem. Det var svårt att se vad det var tyckte Pierre. Det som han visste var att det var någonting som lät och han började att känna sig mer och mer nyfiken. Han hade ingen lust att bara springa fram och titta för det kanske var någonting som han inte skulle se, så Pierre tyckte att det var lika bra att fråga.
”Vad är det där?” frågade han och pekade mot stället bakom föräldrarna. Föräldrarna flyttade sedan på sig och Pierre kunde se en bur och sedan så såg han vad det var som var i buren. Det var en svart uggla
”En uggla!” sade Pierre och han kände sig så glad och nöjd. En helt egen uggla! ”Är det en flicka eller en pojke?”
”Det är en flicka. Här är den,” sade Francine och räckte över buren till Pierre. Ugglan började att hoa lite och sedan så slutade den.
”Tack. Rubis ska hon heta,” sade Pierre glatt och öppnade buren och ugglan flög en bit och satte sig sedan på hans axlar och det kändes så bra. Att den hade kommit och satt sig på hans axlar det var en skön känsla som inte gick att beskriva. Att han hade fåt en uggla var helt otroligt.
”Den gillar säkert dig,” sade Francine och då tittade Pierre på ugglan och ugglan tittade på honom och det kommer han alltid att minnas.

Pierre är en pojke som är av normallängd och normalvikt. Han har brunt hår till en bit under ögonen och hans ögon är mörkgröna. Hans syster har också mörkgröna ögon. I familjen så är alla magiker och alla älskar magi. Pierres intressen är att läsa och han gillar flera olika saker. Pierre har varit med andra magiker och lekt och det tyckte han var väldigt roligt. Han har lekt lite med mugglare. Det är inte samma sak tycker han för med magiker kan man prata om Beauxbatons och det gillar han att prata om. Pierre gillar ugglor väldigt mycket. Han har inget favoritdjur men han gillar många olika djur. Han tycker att Quidditch är en spännande sport och det är hans favoritsport. Pierre är rätt på sak och väldigt snäll och ibland så kan han vara ganska högljudd. Han är väldigt duktig på att lyssna vad andra har att säga. Hans föräldrar jobbar med magiska djur så Pierre kan väldigt mycket om det. Det är därför som han gillar djur så mycket med. Han längtar tills han kommer att få börja lära sig att trolla och att få studera det med alla de andra som kommer att få göra det.