Gott nytt år! Dags för årets storkoll! Om du vill behålla dina karaktärer behöver du säga till i den här tråden senast 23:59 sön 2 februari. Säger du inte till i tid kommer dina karaktärer att rensas ut.

Julkalender 2019 hittar du i den här tråden!

Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉 // OBS! Om du väntar på ett mejl från SORTERINGSHATTEN men inte verkar få något så kan du höra av dig via PM eftersom mejlen stundtals är lite bråkig.

Melody Crafter [R] (bullen289)

Användarvisningsbild
SORTERINGSHATTEN
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 418
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:38

Melody Crafter [R] (bullen289)

Inlägg av SORTERINGSHATTEN »

GODKÄND » 30 Oct 2012, 12:37

Melody Millie Crafter – Ramsey

Melody Crafters föräldrar är båda mugglare och jobbar som läkare bägge två. Hon sattes tidigt i hårt plugg för att lära sig läsa och skriva för att hon sedan skulle kunna ha en hemlärare för intelligenta barn. Hon blev också satt i många andra aktiviteter så som ridning och balett och eftersom att Melody inte hade något emot att syssla med dessa grejer blev det att hon fortsatte. Hennes föräldrar hade höga krav och förväntningar på hennes prestation, vilket har gjort att hon redan i tidig ålder var van vid att ha tuffa krav att nå upp till. I och med att hon både dansar och rider så har hon alltid hållit sig i relativ form och är ganska vältränad och vig. Överallt dit hon går blir hon sedd som ett småbarn eftersom att hon är kort för sin ålder och ser allmänt barnslig ut trots att hon är väldigt mogen som människa. På baletten får hon dansa med de små barnen trots att hon är bättre på just balett.
Melody är ensambarn och väldigt bortskämd av sina föräldrar som ger henne i stort sett allt hon vill ha, förutom en häst. Hon stormtrivs hemma hos mamma och pappa och har i stort sätt aldrig lämnat huset utan sin mamma och pappa. Hennes föräldrar håller hårt i henne och vägrar att släppa henne iväg till några kompisar. De enda kompisar hon har är de som hennes mamma har valt ut till henne. Hon ser till att hon bara får träffa andra söta och snälla flickor. Mammans val av pojkar är ännu hårdare, efter den enda dagen hon gick på dagis och en av pojkarna blev lite förtjust i Melody. Melody får på inga villkor träffa pojkar som hon kan bli kär i. De få gånger hon träffat främmande pojkar och pratat med dem har hon snabbt blivit bortförd därifrån av sin mamma.
Nästan alla som träffar henne brukar chockeras av hur oerhört artig och vänlig hon är mot alla. Ingen, förutom hennes mamma, har sett henne riktigt arg. Hon gör precis som vuxna säger åt henne. Hon gör sina läxor utan att klaga och hon tackar artigt för allt hon får utan att någon påminner henne om det. Hon har sedan hon var ett småbarn varit en mycket väluppfostrad och ordentlig flicka. Hon är ganska tystlåten bland vuxna, men när hon är med sina kompisar har hon betydligt mer attityd, även om hon inte är kaxig.
Hennes mamma klär henne alltid i rosa rosetter och lockar alltid hennes långa blonda hår. De många täta ögonfransarna runt de blå ögonen är ständigt svartmålade med mascara. Hennes mamma gör allt för se till att hon alltid ser perfekt ut. Varje morgon målar hon hennes små korta fingernaglar i en starkt rosa färg och ser till att inga skönhetsfläckar syns.
När Melody skulle födas flyttade hennes föräldrar från London till Ramsey för att hon skulle kunna få en så trygg uppväxt som möjligt. I Ramsey bor de i ett av de lyxigare kvarteren och i ett av de största husen. Många gånger när Melody var yngre försökte hon rymma och hennes pappa monterade då upp ett stängsel runt hela trädgården för att detta inte skulle upprepas.
Privatskolan som Melody går i hemma hos sig, är otroligt dyr men bra. Hon läser redan mugglarskolans kurser för de som är 14 år, eftersom att hon började med skolan när hon var tre och lär sig väldigt fort. Skolan har aldrig varit en utmaning för henne och hon har alltid fått ta allt i sin egen takt. Ända sedan Melody lärde sig läsa så har hon läst böcker av alla slag. Det har lett till att hon har blivit väldigt allmänbildad.