Julkalender 2019 har startat. Dagens lucka hittar du här!

Vill du bidra med något till årets julkalender? Det finns fortfarande datum kvar, som du kan paxa här!

Inloggningsproblem? Se den här tråden i Reparo // Visste du att du kan använda @mentions även i forumet? 🎉 // OBS! Om du väntar på ett mejl från SORTERINGSHATTEN men inte verkar få något så kan du höra av dig via PM eftersom mejlen stundtals är lite bråkig.

Miles Watson [G] (HenrikJ)

Användarvisningsbild
SORTERINGSHATTEN
Sorteringshatt
Sorteringshatt
Inlägg: 413
Blev medlem: ons 28 dec 2016, 23:38

Miles Watson [G] (HenrikJ)

Inlägg av SORTERINGSHATTEN » sön 19 feb 2017, 11:31

Feb 14, 2009 7:20 pm

Miles Ben Watson, Oxford

Miles är en ganska lång pojke med ljusbrunt hår; han är varken tjock eller smal. Miles gillar sina ögon som är klarblå, precis samma ögonfärg som sina föräldrar. Han sitter och äter en smörgås.
Sarah och Nick jobbade på samma jobb, de var magiska veterinärer och skötte om magiska djur. De jobbar varanan dag var, så att ena dagen kan en vara hemma och nästa är den andra hemma. Ibland så brukar han följa med föräldrarna till jobbet. Miles har tre småsyskon som han gillar väldigt mycket. De heter Dave, som är nio, Gray är sex år och Andrew är fyra år.
Miles stora intresse är quidditch. Hans föräldrar brukar ofta låta honom flyga. Han har varit med sina föräldrar och sett på quidditchmatcher två gånger. Det tyckte han var ganska spännande att titta på. Men hans största intresse är att studera magi, det tycker han är jättekul att göra. Den magi han studerar är att bara läsa i hans föräldrars gamla böcker och titta i dem, men han har inte fått en trollstav än. Hans mamma och pappa brukar ibland lära Miles grunderna till magin. När hans föräldrar har de lektionena så brukar han lyssna väldigt noga.
”Godmorgon Miles”, sade hans mamma Sarah. Sarah gick och satte sig framför honom vid bordet. Miles är ganska självständig och han står på sig vad han gör. Miles är snäll och hjälper gärna till. Ibland är han tyst och är för sig själv eller så är han med sina syskon och leker. Miles har ett gott hjärta och hjälper sina syskon och föräldrar när de behöver hjälp med någonting. Miles tänker väldigt snabbt. Miles är en snäll person och han är ganska modig. När han var på sin första quidditchmatch så ville han gärna ha en autograf och han hade mod och gick fram och bad om det.
”God morgon Miles”, sade hans pappa Nick och satte sig bredvid Sarah.
”Vad gör Dave, Gray och Andrew ?” frågade Sarah.
”De sitter och leker med leksaker”, svarade Miles.

”Miles, kan du lära mig att göra en snabb sväng på kvasten, snälla?” frågade Dave.
”Okej”, svarade Miles och de gick ut i förrådet och tog fram kvastarna. Det var en varm sommar dag, solen sken.
”Titta hur jag gör nu”, sade Miles och åkte upp i luften och gjorde en snabb sväng. Miles landade och såg en uggla åka in i huset. Miles sprang in i huset och såg på brevet som satt på ugglan att det var ett Hogwartsmärke på det Han tog av snöret och läste snabbt igenom brevet.
”Jippi!” skrek han när han hade läst klart brevet han sprang till köket och kom tillbaka med lite ugglemat. Deras uggla hette Trazy och de hade en katt också, som hette Zoey. Miles syskon kom in och frågade varför Miles var så glad då fick Sarah berätta vad Miles skulle få göra för någonting. Miles kom tillbaka med maten och gav det till ugglan.
”Imorgon så far vi till Diagongränden och köper allt som du behöver under skolan”, sade Nick.
”Men vad ska vi köpa för någonting åt mig i Diagongränden?” frågade Miles.
Miles hade varit i Diagongränden många gånger förut men sina föräldrar.
”Du ska ha böcker, trollstav, kläder, hatt och mycket mera.”
”Kan jag inte få en egen uggla?” frågade Miles. Han hade länge velat ha en egen uggla.
”Det är ju klart att du ska få en egen uggla”, sade Nick.
”Men nu är maten klar så nu kan ni komma och äta,” sade Sarah och gick mot bordet. Miles reste sig och gick mot köket. Han längtade ganska mycket till Hogwarts nu.