Dags för årets karaktärsinventering! Om du vill behålla dina karaktärer måste du ha sagt till i den här tråden senast 4 februari 2018, annars kommer de att rensas ut fr.o.m. 2017-02-05!

Välkommen till SHs nya forum! :) Om du var medlem innan 2017-01-01 så måste du skaffa ett nytt forumkonto, eftersom detta är en helt ny foruminstallation. Mer information om det nya forumet hittar du här! Har du redan registrerat dig men saknar tillgång till spelforum? Se den globala notisen "Saknade forumrättigheter"!

Reparo

Har Dobby varit framme och "hjälpt till" på hemsidan eller i forumet eller på Discord eller IRC? Rapportera fel här, eller ge förslag till förbättringar!
Kategoriregler
Kom ihåg att ge detaljer! "Det går inte att skicka in prov" ger oss liksom inte någon ledtråd till vad som är fel. Nämn vilken sida det gäller (t.ex. "gamla betyg"), vad du försöker göra när du får fel, och vad felet består av (ev. felmeddelanden som dyker upp). Det gör det mycket enklare för oss att hitta felet och så går det mycket snabbare att åtgärda! Kika i forumet för att se att inte samma fråga redan ställts där, eller i Veritaserum.
Ny tråd
  • Trådar
    Svar
    Visningar
    Senaste inlägget
Ny tråd

Kategoribehörigheter

Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori